El director esportiu del club vallesà passa també a desenvolupar les funcions d’entrenador del juvenil A per mirar de capgirar la mala dinàmica de l’equip que és cuer del grup 2 de Preferent


Treure el juvenil A de la cua de la classificació. Aquest serà el repte que afronta des d’aquesta setmana Xavier Moreno, director esportiu del FC Cardedeu, que passa també a dirigir l’equip que milita al grup 2 de Preferent. D’aquesta manera, Moreno és el tercer tècnic que passa per la banqueta del conjunt vallesà, aquesta campanya, que també ha estat dirigit per Marcos Macías i Kiko Sánchez. “És un equip amb molta qualitat individual però li falta caràcter i trobar una identitat pròpia. La clau és que creguin en ells mateixos i en la idea que inculcarem, que es basarà en futbol vistós i de sacrifici defensiu col·lectiu quan no tinguem la pilota”, destaca Moreno.

El nou entrenador del Juvenil A ja es va fer càrrec de l’equip en condicions similars les temporades 2014-2015 i la 2016-2017 en les quals va aconseguir l’objectiu de la salvació: “Crec que els 25 anys que porto a les banquetes i totes les coses viscudes poden ajudar a reflotar un equip que ara mateix va en caiguda lliure”, assegura. Actualment l’equip ocupa la darrera plaça de la taula amb un balanç de 2 victòries, 1 empat i 9 derrotes en els 12 partits que ha disputat fins al moment.

El segon de Moreno és Alex Fernàndez, entrenador també de l’aleví A, que deixa d’entrenar el cadet A. A banda dels canvis a la banqueta, també es preveu que l’equip incorpori nous jugadors en els propers dies. El debut dels nous tècnics a la banqueta serà el proper dissabte al camp del tercer classificat, l’Escola Futbol Mataró B.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here