Xavier Gómez, nou fitxatge del CF Mollet en la coordinació esportiva

0
563

Procedent del Mercantil, on va coordinar l’etapa d’infantils i la darrera campanya va entrenar el cadet B a Preferent, Gómez serà el responsable de rendiment per les categories cadet-juvenil del CF Mollet UE per la propera temporada


Després d’anunciar la setmana passada que Aitor Tovar serà el nou coordinador general del club, el CF Mollet UE ha comunicat que Xavier Gómez, procedent del Mercantil, serà el responsable de rendiment per les categories cadet-juvenil per la propera temporada. “Afronto aquest repte amb moltes ganes i il·lusió, vinc a un club amb un potencial enorme i hem creat un molt bon grup de profesionals. Crec que el més important és que tots treballem amb una finalitat, fer cada dia més gran aquest club”, assegura a La Jornada del Vallès.

Gómez realitzarà la planificació i la confecció de les plantilles competitives i la captació de jugadors: “Ampliem les zones de captació, per tal de potenciar els nostres equips. I un cop comenci la lliga, faré un seguiment de les plantilles, tant amb el cos tècnic com amb els jugadors, per tal de millorar o reforçar diferents aspectes durant el transcurs de la temporada”, apunta.

Gómez va jugar en totes les categories inferiors del Mercantil, des dels 5 anys fins al juvenil A, on van aconseguir l’ascens a Nacional. En etapa amateur ha jugat a equips com el Sant Cugat, el Barberà i el Sabadell Nord. Té una experiència d’onze anys a les banquetes, havent entrenat l’aleví A del Mercantil a Preferent i l’últim any al cadet B també a Preferent. Les darreres 4 temporades va ser coordinador de la categoria infantil també al club del Vallès Occidental, aconseguint grans resultats amb tots els equips.


Notícia relacionada

Aitor Tovar, nou coordinador general del CF Mollet UE

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here