L’ens federatiu ha volgut premiar el roquerol per la seva tasca com a fisioterapeuta de la Selecció Espanyola d’hoquei patins durant 10 anys


Ahir va tenir lloc al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona la III Gala Anual de Patinatge organitzada per la Federació Espanyola de la modalitat. Una gala en la qual el roquerol Xavi Reyes va rebre l’insígnia de Plata de l’ens federatiu, un reconeixement per premiar la seva tasca com a fisioterapeuta de la Selecció Espanyola d’hoquei patins els darrers 10 anys. “És tot un honor i significa molt per mi que em reconeguin tots aquests anys de feina”, ha apuntat Reyes a La Jornada del Vallès.

Durant aquests 10 anys, el fisioterapeuta roquerol, que dirigeix el Centre Mèdic La Roca, ha viscut en primera persona com el combinat estatal guanyava tres Mundials i quatre campionats d’Europa, que l’han convertit en l’equip espanyol més llorejat de tota la història. “Més enllà dels títols, em quedo sobretot amb l’equip humà que hi ha dins la Federació i al cos tècnic. Després de tants anys crees vincles d’amistat i acaba sent com una gran família”, destaca Reyes.

Tot i deixar la selecció per manca de temps, el vallesà seguirà vinculat amb la Federació Espanyola amb una tasca de gestió i coordinació del servei de fisioteràpia de l’ens federatiu de forma no presencial.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here