La retransmissió començarà a les 10,20 hores i cobrirà tot el recorregut de la prova, amb periodistes en diferents trams de Granollers, Les Franqueses i La Garriga. El cap d’Esports de VOTV, Miki Güell, conduirà la retransmissió, amb el suport del periodista de La Xarxa, Toni CastroVOTV, amb el suport de La Xarxa, retransmetrà diumenge, a partir de les 10,20 hores, la 32a edició de la Mitja Marató de Granollers. La retransmissió cobrirà tot el recorregut al seu pas per Granollers, punt de sortida i arribada, les Franqueses i la Garriga. Qui no l’hagi pogut seguir en directe, la podrà veure en diferit a les 23h pel canal 159 de Movistar+.

Més d’una trentena de professionals, entre periodistes, tècnics i operadors de càmera, participaran durant més de dues hores en un ampli desplegament per seguir el desenvolupament de la prova al llarg dels 21 quilòmetres.

En un set habilitat davant del Palau d’Esports de Granollers, el cap d’Esports de VOTV, Miki Güell, conduirà la retransmissió, amb el suport del periodista de La Xarxa Toni Castro, situat al punt de sortida i arribada de la carrera. Crònica d’ambient, entrevistes a corredors, testimonis del públic i les reaccions dels primers classificats un cop creuin la meta no faltaran en aquest programa especial.

Un cop acabada la prova, a La Jornada del Vallès realitzarem una crònica completa de la cursa.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here