Apunta’t al Duatló Familiar que tindrà lloc el proper dissabte 7 d’abril al Parc de Can Terrers de La Garriga


La cursa, organitzada per la secció de Triatló del Club Atletisme de Les Tortugues, està pensada per gaudir de l’esport en família


INSCRIU-TE AQUÍ

Dissabte 7 d’abril a les 17 hores tindrà lloc al Parc de Can Terrers de La Garriga la quarta edició del duatló familiar, organitzat per la secció de Triatló del Club Atletisme Les Tortugues. La participació es preveu molt semblant a la de l’edició de fa dos anys, amb una cinquantena de parelles, formades per un adult i un nen. Es tracta d’un duatló familiar popular, no competitiu, que constarà de tres parts: una primera només pels nens, una segona només pels adults i una tercera conjunta. “El nostre objectiu és donar a conèixer els entorns del nostre poble tot promocionant una activitat esportiva cada cop més coneguda. Vam triar aquest format per poder gaudir d’una jornada esportiva en família;  en aquesta cursa no hi ha podis, tots son guanyadors!”, apunta l’organització.

Els nens es dividiran en tres categories: A (8-10 anys), B (11-12 anys) i C (13-16 anys), i cada categoria tindrà les seves distàncies. L’objectiu de la prova és donar a conèixer els entorns de La Garriga tot practicant una activitat esportiva que faci gaudir petits i grans. Un format que l’organització va triar en la seva primera edició, el 14 d’abril del 2014, per poder celebrar una jornada esportiva en família, compartir emocions i promoure un estil de vida saludable.

“És una prova que pretén compartir una jornada esportiva entre pares i fills. Destacaria el bon rotllo que hi ha hagut en les darreres edicions i la bona acollida per part dels participants”, assegura Aïda Grau, una de les organitzadores. Enguany, la cursa es disputarà, per segon any consecutiu, a la zona de Can Terrers. Al tenir un caràcter no competitiu, la prova no té podis, però sortejarà diversos premis entre tots els participants.

 


Normativa i reglament   (link document)

Formulari d’inscripció   (link formulari)

  • PREU: 20,00€ per parella + 2,00€ per parella assegurança = 22,00 € per parella
  • Places limitades:  NOMÉS 60 parelles, per la complexitat de la prova no podem agafar a més participants
  • GRAN sorteig al final de la prova. Aquesta prova té com objectiu la practica de l’esport en família. Per això no hi ha podis, TOTS son guanyadors.
  • Bossa del corredor per a tots els participants, berenar, un ambient únic, una prova única.
El resum de la 3a edició de La Jornada del Vallès
La notícia de la 3a edició a VOTV

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here