L’atleta del CA La Sansi Radouane Nour va vèncer amb autoritat amb un temps d’1hora, 10 minuts i 18 segons, mentre que en categoria femenina la guanyadora va ser Raquel Parrado, també del CA La Sansi, que va fer un temps d’1 hora, 21 minuts i 5 segons

El Club Atletisme Montornès va ser el guanyador per equips en categoria masculina, reafirmant així l’excel·lent nivell del club organitzador de la prova.


Prop de 2400 atletes van prendre la sortida a la 24a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, amb sortida conjunta des de la Zona Esportiva Les Vernedes, a Montornès del Vallès. En una cursa ràpida i sense incidents, l’atleta del CA La Sansi Radouane Nour es va imposar amb claredat, fent gran part del recorregut en solitari, amb un temps final de 1:10:18.  En segon lloc va arribar a meta l’atleta de l’Atletisme Montornès, Elías Resina (1:13:27), que havia passat en quarta posició pel punt de retorn a La Roca del Vallès (km13) i va avançar pel camí al tercer classificat, Jose Luís Cruz (1:13:49), del CA La Sansi. El Club Atletisme Montornès va ser el guanyador per equips en categoria masculina, reafirmant així l’excel·lent nivell del club organitzador de la prova.

La guanyadora en categoria femenina va ser Raquel Parrado, també del CA La Sansi, que va fer un meritori temps (1:21:05) i ca rebaixar el temps de la guanyadora de la darrera edició. L’atleta de l’Atletisme Montornès, Clara Angélica Esparza (1:26:30) i Marta Martín (1:28:20) van completar el podi femení de la Mitja. Les guanyadores per equips van ser les atletes del CA La Sansi, que van arrodonir així una excel·lent actuació a la prova.

La cursa, que era la darrera prova puntuable de la Challenge Diputació de Barcelona, va transcorrer amb una climatologia favorable que convidava a gaudir del recorregut pel centre urbà de les quatre poblacions. L’organització va posar a disposició dels atletes 3 avituallaments en cursa. A més, aquest any, per celebrar la Diada de Sant Jordi i animar als Atletes, el Drac Ceballot (de la colla de Diables de Montornès) va ser l’encarregat de donar la sortida als atletes. La cursa va comptar amb animació a càrrec de la Penya PereAntons a Montornès i de ElsKeKorrenMolt de La Roca en el pas per la seva població.

La Mitja i Henkel, patrocinador de l’esdeveniment, destinaran mig euro de cada inscripció a la investigació del càncer infantil a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Barelona. La recaptació íntegra de la Mini Solidària del dissabte dia 22 d’abril serà per Creu Roja de Granollers, per projectes socials a la comarca del Vallès.

Una prova que va tenir més de 400 persones al servei dels corredors populars, i és que és una mitja feta per atletes per atletes. Des de l’organització es mostren molt satisfets del resultat de la Mitja, donades les especials circumstàncies que han rodejat l’organització d’aquesta edició. Tots els beneficis de la Mitja es destinen a mantenir el club i l’escola d’Atletisme, amb més de 250 atletes que competeixen a totes les categories i, com es va veure, amb excel·lents resultats.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here