Dissabte al Palau d’Esports de Granollers i diumenge al camp del carrer Girona, els dos clubs punters de la comarca van donar el tret de sortida al conveni entre les dues entitats


El passat dimarts els dos clubs punters de la ciutat de Granollers, Club BM Granollers i Esport Club Granollers, van signar un acord de col·laboració, que s’ha traduït en els primers actes al llarg del cap de setmana. Dissabte a la tarda, ‘Riki’ Alcàntara, capità de l’EC Granollers, va realitzar la sacada d’honor abans del partit entre el Fraikin BMG i el Bada Huesca i, posteriorment, va ser el segon capità de l’ECG, Sergi Pastells el que va realitzar la sacada d’honor del partit entre el KH-7 BM Granollers i el Zuazo. A banda de la presència dels capitans, la primera plantilla de l’ECG també va assistir al partit igual que la junta directiva, aficionats i jugadors del futbol base de l’entitat del carrer Girona. Destacar també els partits de futbol sala i d’handbol que van disputar els infantils del BM Granollers contra els infantils de l’EC Granollers entre els dos partits dels equips sèniors.

Per altra banda, el diumenge va ser el BM Granollers que, amb la junta directiva i un bon nombre de jugadors de la base i del primer equip, va assistir al matx que va disputar l’ECG davant el San Cristòbal. Una de les capitanes del sènior femení del BMG, Judith Vizuete, i el capità del masculí i regidor d’esports, Álvaro Ferrer, també van fer la sacada d’honor abans de l’inici del matx. Uns actes que només són els primers dels que tindran lloc fruit de l’acord de col·laboració entre les dues entitats.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here