Més de 80 porters van participar a la tecnificació organitzada per l’empresa ‘Hand Porters’ entre el dilluns i el dimarts passat a la localitat vallesana


Els participants a la tecnificació juntament amb els entrenadors / ‘HAND PORTERS’

Després del clínic que va tenir lloc el desembre passat, ‘Hand Porters’ va tornar a organitzar un esdeveniment a La Roca del Vallès, que va tornar a ser un èxit. En aquest cas, una tecnificació de porters, de categoria aleví a júnior, en la qual hi van prendre part 82 porters vinguts d’arreu de Catalunya, sobretot del Vallès Oriental, i també de Mallorca i Andorra.

“La valoració és molt bona. Ha estat un èxit tenint en compte les valoracions tant dels porters com dels seus pares; tots ells estan molt satisfets. Han estat dos dies molt intensos, en els quals hem treballat de valent, amb molta intensitat, i tant ells com nosaltres ens ho hem passat genial”, destaca Pau Puget, co-creador de ‘Hand Porters’ a La Jornada del Vallès.

La tecnificació, que va tenir lloc els dies 10 i 11 d’abril entre el pavelló nou i el pavelló vell de la localitat vallesana, va ser dirigida per porters amb àmplia experiència: Pau Puget, porter del BM La Roca, Gerard Forns, i Fran Revuelta del Barça B, Ignasi Admella, del Sant Quirze, Jordi González del Bordils, Pau Guitart del Sarrià, Roger Portes del Banyoles i Júlia Estany, del Sant Joan Despí, Eric Plaza del Club Handbol Igualada i Anna Vázquez del Club Handbol Vilanova.

El pròxim esdeveniment de ‘Hand Porters’ serà un campus que tindrà lloc a Banyoles del 22 al 25 de juny.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here