(VÍDEO) Miguel Luque rep el reconeixement del CN Granollers

0
2559

El reconeixement del club granollerí al nedador paralímpic, per la medalla de Plata que va aconseguir als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro, se suma al que li va retre diumenge l’ajuntament de la seva localitat natal, Parets del Vallès. Demà Luque també rebrà un petit homenatge per part de l’ajuntament de Granollers


El Club Natació Granollers va rebre dilluns el nedador paretà que s’entrena al Club Natació Granollers, Miguel Luque, per la medalla de plata aconseguida als 50 braça als Jocs Paralímpics de Rio. L’acte, presidit pel president del club, Josep Maria Mas i membres de la junta directiva, també va retre homenatge a l’equip tècnic del CN Granollers que l’ha preparat per aconseguir afrontar amb èxit aquesta fita paralímpica: el seu entrenador Joan Serra, la preparadora física Alicia Rodríguez, la físioterapeuta Berta Serra, el psicòleg esportiu Marc Vilà i la dietista i nutricionista, Mireia Porta.

El del club granollerí va ser el segon homenatge que rep Miguel Luque, i és que la seva població natal li va retre homenatge diumenge passat al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. Per altra banda, l’ajuntament de Granollers també rebrà Luque, el proper dijous a les 20.30h a la sala de Govern. L’alcalde de Granollers Josep Mayoral i el regidor d’Esports Álvaro Ferrer rebran l’expedició encapçalada pel president del CN Granollers i tot l’equip que ha ajudat al nedador paralímpic a aconseguir aquesta fita.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here