Una notícia de LaGarrigaDigital.cat. Llegeix-la completa AQUÍ

CONCERT

Mira el DOCUMENTAL Futbol Femení AQUÍ

L’any passat, la Lliga d’Estiu de Futbol Sala de la Garriga va tenir una grata sorpresa amb la presència, per primer cop a la història, d’un equip mixt a la competició. Es tractava d’un combinat format per les noies de l’AEE Manuel Blancafort, que havien guanyat la Copa Catalana recentment, i tres nois més que van decidir llançar-se a la piscina i competir en el seu esport preferit, sortint de la seva zona de confort i ajudant així a obrir les mires d’un torneig amb presència exclusivament masculina. 

La decisió no era anecdòtica, doncs l’esport femení ha estat històricament invisibilitzat i intentar obrir-se pas en un món eminentment d’homes sovint requereix d’algú que decideixi tirar la porta a terra. Per això, La Garriga Digital.cat i Berta Martí Fotògrafa van creure que valia la pena realitzar un documental: “Volíem explicar la seva història i elles volien que fos explicada, de manera que, durant tota la competició, les vam acompanyar a cada partit recollint imatges, impressions i material de tot tipus que ha acabat donant forma al documental que avui ens fa tan feliços compartir amb vosaltres. L’hem titulat Futbol Femení. Sí, així, tatxat”.

CLICA AQUÍ PER MIRAR EL DOCUMENTAL

CONCERT

Si parlem de futbol sala femení a La Garriga no ens podem oblidar d’Oliver Garvin i Dani Prieto, dos entrenadors de l’AEE Manuel Blancafort que han treballat durant molts anys per tal que al municipi el futbol sala femení arrelés. I ho han aconseguit a base de constància, passió i persistència.

Una notícia de LaGarrigaDigital.cat. Llegeix-la completa AQUÍ
CLICA AQUÍ PER MIRAR EL DOCUMENTAL

HEMEROTECA

L’AEE Manuel Blancafort guanya la lliga i puja a Primera Catalana

(VÍDEO) L’essència del sènior femení de l’AE Manuel Blancafort

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here