L’entitat de la Roca del Vallès, que és el primer club català que es va crear d’handbol platja i és el conjunt estatal amb més títols nacionals, disposarà per primera vegada de pistes fixes de la modalitat al municipi per poder dedicar més esforços en l’aspecte formatiu. Pel que fa a l’aspecte competitiu, els 12 equips, 7 dels quals són femenins, aspiraran a assolir tots els títols que disputin


El divendres 22 de març va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de la Roca la presentació del projecte esportiu i de formació de l’Associació Roquerola d’Handbol Sorra per la temporada 2019. Un projecte engrescador d’un club que va néixer fa 13 anys, sent el primer club català de la modalitat. Al llarg d’aquest temps, l’entitat ha assolit un palmarès espectacular amb 10 títols estatals i nombrosos Campionats de Catalunya.

Uns èxits aconseguits gràcies a la tasca titànica de la família d’ARHS que enguany podrà comptar amb pistes fixes d’handbol platja per poder seguix creixent qualitativament. Així es va anunciar a la presentació en la qual també es va apuntar que les pistes estaran situades a la Torreta. “Després de picar pedra durant molts anys, lluitant de valent, aconseguint molts èxits i consolidar-nos com un club referent, sobretot en categories de base, poder gaudir de pistes fixes ens permetrà fer un pas endavant”, destaca Gregori Conill, membre de l’entitat. 

Pel que fa a la vessant competitiva, ARHS compta enguany amb 12 equips, 7 dels quals són femenins, fet que mostra l’aposta per l’handbol femení de l’entitat. Enguany, tots els equips del club tindran dos entrenadors i seguiran tots les mateixes línies de joc. A banda, els tècnics completaran clínics i cursos per tal d’anar formant tots els jugadors i jugadores de l’entitat.

L’ambició és comuna en tots els conjunts i és que el club ha fet una gran aposta per competir a totes tant a nivell estatal com territorial amb l’objectiu d’assolir els tornejos que disputaran (Oropesa, València, Alacant, Calella, Mataró, Castelldefels…). Un projecte coordinat i amb la feina indispensable de Gregori Conill, Anna Pi, Andreu Morata, Jaume Mayol, Sílvia Suárez, Neus Arqué, Vicenç Conill i Albert Oliveras.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here