El conjunt dirigit per Marc Sánchez es va imposar al KH-7 BM Granollers a la final (9-7) disputada al pavelló Municipal d’Esports de Palafrugell


L’aleví-mixt del BM La Roca es va proclamar ahir campió de Catalunya a Palafrugell després de vèncer a la final al KH-7 BM Granollers per 9-7. Els de Marc Sánchez es van endur una final que va estar marcada per la igualtat demostrant un gran nivell davant el conjunt granollerí. “Les claus per guanyar el campionat han sigut la defensa i la intensitat que han posat els nens. Aquesta intensitat no s’obté només el dia de la semifinal i final, sinó que es treballa durant tot l’any i en tots els partits jugats”, destaca el tècnic del conjunt roquerol, Marc Sánchez.

Va ser el BM la Roca el primer equip en classificar-se per la final, vencent el Bordils per 12-4. Tot i els nervis inicials -els jugadors debutaven en un Campionat de Catalunya- els vallesans van completar un bon partit, guanyant les 4 parts, tres d’elles de forma molt ajustada. A l’altre semifinal, el KH-7 BM Granollers va superar el conjunt amfitrió, l’Handbol Garbí, per 6-10.

La final entre els dos equips del Vallès Oriental no es va decidir fins al darrer temps. Les dues primeres parts van ser dels roquerols que van sortir molt endollats i van desplegar una gran solidesa defensiva. A la tercera, però, els de Marc Sánchez van baixar el nivell defensiu i tot i la bona actuació del porter Oriol Pérez, el KH-7 BM Granollers va vèncer de dos gols. Al darrer temps, els dos equips van sortir a totes i l’empat en aquest darrer període va servir al BM La Roca per aixecar el Campionat de Catalunya.

“La paraula que més els defineix és EQUIP. Cap d’ells és egoista, tots miren per l’equip i s’ajuden entre ells. Són un equip molt intens dins de la pista i sobretot tenen moltes ganes de millorar i ser grans jugadors”, assegura Marc Sánchez. El tècnic vallesà tanca, així, la seva etapa dirigint aquest grup després de tres anys, en els quals no han perdut un sol partit les dues darreres campanyes.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here