Les granollerines, dirigides per Sergi Pujol i Thaís Podall, han guanyat en una final trepidant al Felmar BM La Roca. Per la seva part, l’Handbol Palautordera ha quedat quart de Catalunya al perdre davant l’amfitrió en el partit pel tercer i quart lloc (27-26)


Aquest migdia el KH-7 BM Granollers s’ha proclamat per segon any consecutiu campió de Catalunya en categoria infantil femení. Les noies dirigides per Sergi Pujol i Thaís P.Comas han vençut el Felmar BM La Roca per 36-30 en una final trepidant. “Ha estat una final molt intensa, tenen jugadores molt determinants però hem sabut gestionar l’equip i tirar-ho endavant. Estem molt contents del treball de tot el conjunt, en aquest top4 s’ha vist reflectit el treball de tota la temporada i la veritat és que estic molt orgullós de totes elles, són un gran equip”, destaca el tècnic Sergi Pujol, a La Jornada del Vallès.

Per classificar-se per la final les granollerines van guanyar l’Handbol Palautordera per 23 a 27 a la semifinal, mentre que el Felmar va vèncer l’amfitrió, el CH Ascó, per un ajustat 25 a 26. En el partit pel tercer i quart lloc les amfitriones han guanyat el Palautordera per la mínima (27-26). Un top4 que ha estat marcat per la gran igualtat entre tots els equips com ja es va fer evident al llarg de la segona fase de la lliga regular. De fet, el resultat final del top4 ha estat justament a l’inversa de la classificació de la segona fase de la lliga regular, en la qual l’Handbol Palautordera va quedar primer, L’Ascó segon, el Felmar BM La Roca tercer i el KH-7 BM Granollers quart, això sí, els tres darrers empatats a punts.

Els antecedents

L’any passat el KH-7 BM Granollers també va guanyar al Felmar BM La Roca a la final que també es va disputar a Ascó (17-15). La temporada anterior, la 2015-2016, el guanyador va ser el Felmar BM La Roca que va vèncer a la final a La Salle Montcada en una final que es va celebrar al pavelló nou de la població roquerola

Podeu veure la final en el següent enllaç:

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here