Els entrenadors i futbolistes del club de Mollet del Vallès han valorat satisfactòriament formar part durant la temporada passada del programa impulsat per la Secretaria General de l’Esport i l’FCF, +KESPORT!


Fernando Carlos Diago és un president satisfet i feliç després d’haver vist com el programa +KESPORT! evolucionava al llarg de la temporada afectant positivament els seus jugadors, entrenadors i també els pares i mares. En els joves futbolistes s’ha reflectit l’eficaç desenvolupament de jocs, exercicis i activitats orientats a millorar la comprensió del món i a integrar-se en ell amb maduresa i responsabilitat. I tot això divertint-se i sense deixar de competir per ser millors, que és l’essència del futbol. Un esport educatiu per sobre de qualsevol altra perspectiva a aquestes edats primerenques. “La possibilitat de poder treballar les habilitats socials dels joves jugadors in situ i de forma específica sense deixar d’entrenar el físic i el tàctic ha estat molt positiu”, comenta satisfet Diago.

“És evident que gràcies a aquesta metodologia hem connectat millor amb els pares i mares. Li ha donat al treball de tots un sentit més global”

Així ho ha interioritzat també el coordinador tècnic d’aquest club de Mollet del Vallès, Carles Gómez, amb una estructura petita però molt elaborada, on s’intenten cuidar tots els detalls i s’ofereix als jugadors i jugadores un escenari idoni per formar-se en tots els sentits, amb el futbol com un element pedagògic clau. “Ens han inclòs en un projecte per continuar treballant sobre uns aspectes que fins ara no estaven fixats en el pla de la temporada. D’altra banda, és evident que gràcies a aquesta metodologia hem connectat millor amb els pares i mares. Li ha donat al treball de tots un sentit més global”, assegura.

Un dels entrenadors del club, Ramon Calp, s’ha sorprès “per la capacitat d’unir el creixement dels jugadors com a esportistes i al mateix temps com a persones. Jo ja intentava prioritzar aquesta vessant, però ara tot ha estat més fàcil”, apunta. Per la seva banda, el coach de +KESPORT en aquesta zona, José Àngel Venero, destaca l’esforç de tots els integrants de l’entitat per implementar aquestes activitats innovadores amb el que tan bé s’ho han passat els futbolistes entrenant durant la temporada. La companyonia, l’amistat i el respecte, millorats, han estat els grans protagonistes d’aquest curs a la UD Lourdes.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here