FOTO: Patronat Municipal Esports Les Franqueses

La marxa, d’uns 19 km de recorregut, tindrà lloc el 6 de maig i com en edicions anteriors transcorrerà per diferents camins rurals del municipi,  passant per Llerona, Corró d’Amunt i Marata i tornant cap a Corró d’Avall


INSCRIU-TE AQUÍ


El proper 6 de maig tindrà lloc la 16a edició de la Caminada Popular de les Franqueses, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports, que tindrà la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall com a punt de sortida i arribada.  Des de l’organització esperen superar l’alta participació de l’any passat que va ser de més de 700 persones. El recorregut de 19 km, igual que d’anteriors edicions, transcorrerà per diferents camins rurals del municipi,  passant per Llerona, Corró d’Amunt i Marata i tornant cap a Corró d’Avall, amb alguna novetat com nous corriols i triatleres.

Les inscripcions es podran realitzar a l’Oficina del PME o a través del web caminadalesfranqueses.cat. Totes les inscripcions realitzades per Internet hauran de portar el resguard el dia de la caminada per poder bescanviar-lo per la butlleta de sortida. En cas de quedar places disponibles, però, es podrà realitzar la inscripció el mateix dia de la caminada fins a 15 minuts abans de la sortida, que serà a les 8 hores. Des del Patronat Municipal d’Esports es recomana portar roba i calçat adequat, gorra o barret, crema protectora solar, ulleres de sol i aigua o beguda isotònica.

L’organització anima a tots els participants perquè durant la caminada pengin fotografies a Twitter amb l’etiqueta #caminadapopularLF18. Totes aquelles persones que ho facin entraran en el sorteig de dues nits d’hotel (Hotel Ciutat Granollers i Hotel B&B). Com més fotografies es pengin amb aquesta etiqueta més opcions hi ha de poder guanyar el premi. El sorteig es durà a terme el dimarts 8 de maig a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports.

Consulta aquí el díptic informatiu 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here