El torneig, celebrat al Municipal de Corró d’Avall el cap de setmana passat, va reunir més de 170 participants


Èxit d’organització i de participació de la 2a edició del Torneig 24 hores Madform de Futbol Sala que va tenir lloc el passat cap de setmana al pavelló Municipal de Corró d’Avall. “És una oportunitat pels nens d’aquí a Les Franqueses ja que no hi havia cap torneig i l’any passat ja va anar bé, i enguany hem pujat el nombre d’equips”, assegura Joan Carretero, director del torneig, que fa un balanç molt positiu: “Anem milorant i estem contents de com ha anat aquest any. A nivell de públic, hi ha hagut molta rotació i les grades presentaven un molt bon aspecte”, destaca.

Una segona edició que va millorar la participació de la primera edició, amb un total de 19 equips de les categories infantil (7 equips), cadet/juvenil (6 equips) i Open (6 equips), i en la qual es va veure un bon nivell de futbol sala. El torneig es va iniciar el dissabte 13 de juliol, a les 11 h, amb els infantils, que van jugar fins les 20 h, moment en què van començar els cadets/juvenils i els sèniors, amb partits ininterromputs fins a les 11 h del matí del 14 de juliol. A partir d’aquella hora, van començar els enfrontaments corresponents als quarts de final i a les semifinals. I a les 18 h, 19 h i 20 h del diumenge es van disputar les finals. La competició va cloure amb el repartiment de trofeus, acte que va comptar amb la presència de la regidora  d’Esports, Montse Vila.

Els guanyadors i els tres primers classificats en les diferents categories van ser:

Categoria Open

1- Equip gris verdós, format per Mohamed El Jellouli, Carles Ferres, Moussa Fiallo, Víctor Alba, Daniel Sánchez, Otman El Cabrit Bouhya, David Blasco, Jonatan González, Sergio Sánchez i Pol Montpart.

2- Equip blau: Javier Santander, Ferran Sera, Izan Martín, Marc Díaz, Aitor Núñez, Miguel Becerra, Joel Casanovas, Víctor Ramos, Eduard Ferrer i José María Beato

3- Equip groc: Oriol Carretero, Alejandro López, Carlos López, Yeray Berruezo, Samir El Mahmoudi, Eloi Cabrera, luis Sebastián Morales i Francesc Xavier Gurri

Categoria Cadet / Juvenil

1- Equip blanc: Edgar Marin, Martí Naranjo, Víctor Grajera, Eric Ambrosio, Bakary Traore, Iker Bermúdez, Andoni Molina, Abdulae Balde, Sergio Baena i Marc Hospital.

2- Equip verd: Víctor Lago, Roger Monclús, Joel García, Eloi Pinto, Natael Lozano, Joan Calvo, David Nogales i Domingo Villar.

3- Equip rosa: Xavi Guardia, Iker Cava, Álvaro Macías, Rodrigo Piedrabuena, Famara Djilla, Òscar Sola, Bruno Montenegro, Martí Puigsegur i Gerard Romero

Categoria Infantil

1- Equip blanc: Ivan Sánchez, Joel Guardado, Marc Monedero, Iker Rodríguez, Aaron López, Carles Solà, Bruno Parra, Gerard Lancho i Pau Francisco.

2- Equip groc: Pol Randos, Mamadou Diaby, Mohamed Chanti, Leny  Miranda,  Romà Montardit, Hamady Gassana, Eric Benítez, Marc Granado i Oriol Montardit

3- Equip gris verdós: Nacho Pérez, Maurici López, Iker Rosales, Ruben Folcher, Arnau Torija, Jan Pizarro, Roc Adelantado, Ivan Ferrer, Joel Rodríguez i Adrià Serra.

Des de l’organització ja comencen a pensar en la 3a edició que tindrà lloc el mes de juliol del 2020 amb el mateix format.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here