El de Muntanyola va ser el vencedor de la prova que va consistir en 5 km de cursa a peu, 20 km de bicicleta i 2,5 darrers km de cursa a peuEl triatleta professional de Muntanyola, Erik Merino (Club Triatló Granollers) ha guanyat aquest cap de setmana la V edició del Duatló d’Alzira (València). Una prova amb més de 700 participants comptant també el Duatló de la Dona i que donava per finalitzada la Lliga de Clubs de la Federació Valenciana de triatló.

La sortida masculina va ser a les 10.30 hores del matí on els duatletes van haver de completar 5 km de cursa a peu pels carrers d’Alzira. Erik Merino va ser el més ràpid amb un temps de 15’55’’ i va arribar a la T1 amb alguns segons d’avantatge respecte els perseguidors. El tram ciclista constava de dues voltes de 10km amb la pujada al Santuari de Santa Maria del Lluch com a punt destacable. Al triatleta català se li va unir una jove promesa, Antonio Sáez (juvenil) i van fer el tram de bici plegats.

Els últims 2.500 metres de cursa a peu van ser un duel entre aquests dos atletes, però el de Muntanyola va aconseguir fer la transició més ràpida i treure-li uns segons d’avantatge que els va mantenir fins l’aribada i va ser el guanyador absolut de la prova amb un temps de 56 minuts i 2 segons. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here