L’atleta de Montornès va completar una prova per emmarcar i va assolir la segona posició de la Orsières-Champex-Chamonix, tot i baixar en prop de 12 minuts la marca de l’any passat. La OCC és la tercera i la més curta de les cinc carreres del gran esdeveniment de l’Ultra-Trail del Montblanc


Després d’haver aconseguit la victòria la temporada passada, Eli Gordón va tornar a pujar al podi de la Orsières-Champex-Chamonix, la tercera de les carreres de la Ultra-Trail del Montblanc, de 56 km de recorregut i 4.600 metres de desnivell positiu. En aquesta edició, tot i completar una cursa excel·lent i baixar en 12 minuts la marca de l’any passat, Gordón es va topar amb la nova zelandesa Ruth Croft que va liderar la prova des del principi amb una gran autoritat.

L’atleta de Montornès del Vallès va tornar a demostrar un estat de forma espectacular seguint l’altíssim ritme de Croft, fet que va provocar que deixessin la lluita pel tercer lloc molts km enrere. Si a la cursa de l’any passat, Gordón va vèncer creuant la línia de meta en 6 hores i 12 minuts, enguany va assolir la segona posició en 6 hores i 40 segons, a 7 minuts de Croft, que va completar el recorregut en 5 hores i 53 minuts.

Destacar que la vallesana va treure 40 minuts a l’actual campiona d’Espanya de trail, la també catalana Mònica Vives, que va completar el podi aturant el cronòmetre en 6 hores, 40 minuts i 30 segons.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here