Les de Robert Cuesta han de remuntar un gol desavantatge del partit d’anada si volen classificar-se per les semifinals de la Challenge Cup


Aquest diumenge, 8 de març, el primer equip femení del BM Granollers, el KH-7 BM Granollers, té una cita històrica amb la celebració del partit de tornada dels quarts de final de la Challenge Cup, en la primera participació d’un equip català d’handbol a Europa, en categoria femenina.

El conjunt dirigit per Robert Cuesta haurà de remuntar un gol de desavantatge del partit d’anada (26-25) davant del conjunt holandès del JuRo Unirek VZV. I per assolir aquesta fita històrica necessita un Palau d’Esport de Granollers ple, de gom a gom, i el suport de tota la ciutat i de tot l’handbol català.

Per aquest partit, que començarà a les 12.30 hores, el BM Granollers proposa una promoció especial per a tots els clubs i que els seus  socis, aficionats i jugadors puguin assistir a aquest partit a un preu reduït. És per això que ofereixen la possibilitat d’adquirir un paquet de 20 entrades al preu de 150 euros. En cas de dubte o per ampliar informació, podeu contactar amb el BM Granollers al telèfon 93 879 28 62 o per correu electrònic  a jordi@bmgranollers.cat.

En clau estrictament esportiva, el tècnic del conjunt vallesà, confia plenament en la qualitat de les seves jugadores per aixecar l’eliminatòria i poder seguir fent història disputant les semifinals de la competició. Fer front a la feixuga defensa holandesa serà clau per les vallesanes per poder eixugar el gol de desavantatge.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here