L’entitat granollerina va presentar els 33 equips d’aquesta temporada 2018-2019, que conformen més de 380 jugadors i jugadores i més de 50 tècnics. L’entitat presidida per Joan Nadal creix a nivell quantitatiu però també qualitatiu amb fins a 6 equips en categories preferents de promoció


Un pavelló del carrer Girona ple fins a la bandera va ser l’escenari aquest passat cap de setmana de la presentació dels equips del CB Granollers 2018-2019. Una temporada en la qual el club granollerí toca sostre, amb 33 conjunts, que conformen més de 380 jugadors i jugadores i més de 50 tècnics.

L’entitat presidida per Joan Nadal creix a nivell quantitatiu però també qualitatiu amb fins a 6 equips en la màxima categoria: “Tenim tots els equips de promoció masculina en categoria preferent i en categoria femenina també hi tenim un equip. Això demostra que l’aposta per la pedrera és clara i està començant a donar resultats”, va destacar Nadal a La Jornada del Vallès.

El president del CB Granollers durant la presentació va destacar el bon moment que viu el club / FOTO: CB Granollers

Com cada any, durant la presentació l’entitat va fer el lliurament de plaques en reconeixement als 10 anys al club de diferents jugadors i jugadores: Alba Valentí, Maria Valentí, Carla González, Maria Callizo i Pol Tamayo. A l’acte hi van assistir el president de la Federació Catalana de Bàsquetbol, Joan Fa, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here