Albert Garcia i Víctor Vera han estat cessats després d’una segona volta en la qual la plaga de lesions i la mala dinàmica de resultats han deixat tocat l’equip. Seria injust, però, oblidar-nos tan ràpidament d’una primera volta espectacular, en la qual l’equip ens va fer gaudir i creure en aquest Esport Club Granollers. Des de la Jornada del Vallès volem agrair la feina feta a l’equip tècnic que, des de la seva arribada al club a finals de juny de l’any passat, ha treballat a totes perquè, després d’una dècada, l’equip pogués seguir gaudint de la Tercera Divisió.

Exigència, compromís, esforç i sobretot, treball, van ser les claus per completar un inici de competició extraordinari amb 4 victòries en els primers 7 enfrontaments. El conjunt va saber mantenir una regularitat que li va permetre acabar la primera volta en sisena posició, molt a prop de la zona de ‘play-off’ d’ascens.

Lesions de jugadors importants i 3 punts de 30 possibles en una segona volta gris han precipitat l’adèu del club de dos grans professionals, que deixen l’equip 4 punts per sobre del descens, a falta de cinc jornades per acabar la competició.

Gràcies per haver-nos fet la feina més fàcil, pel tracte sempre proper i, sobretot, gràcies per haver-nos fet gaudir amb l’Esport Club Granollers.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here