o Els d’Héctor del Pino han guanyat l’Handbol Esplugues (35-32) i pugen a la 5a plaça mentre que els de Sergio Pozo han vençut el Bordils B (28-23), i pugen a la 4a 


HANDBOL grup D Primera Nacional

8a jornada rodona per BM la Roca i KH-7 BM Granollers, que han aconseguit sumar els dos punts i es troben en posicions capdavanteres.

 

Els primers a guanyar van ser els roquerols, ahir a la tarda, que van gestar la victòria davant l’Handbol Esplugues en els darrers 15 minuts de joc (35-32): “El partit ha tingut dos parts diferenciades. Crec que la diferència ha estat a nivell defensiu. Ens ha costat molt entrar al partit, jugaven molt lents, treballen molt bé les situacions i ens ha costat però a la segona part hem defensat millor i hem aconseguit sumar els dos punts”, destacava Héctor del Pino, tècnic del BMLR després del partit. Pau Pérez amb 10 gols i Jordi Puig amb 9 van ser els màxims golejadors de l’equip, que es retroba amb la victòria després de dues derrotes consecutives.

La victòria permet el BM la Roca pujar una posició a la taula, fins a la 5a, i de pas permet que el KH-7 BM Granollers passi a ser quart en detriment de l’Esplugues que baixa a la 6a posició.  La fitxa tècnica de la RFEBM 

Els de Sergio Pozo han vençut aquesta tarda al Bordils B en un partit que ha estat retransmès en directe per VOTV i la Xarxa de Televisions Locals (28-23). El filial del BM Granollers ha hagut de treballar de valent per sumar els dos punts en un matx en què Pau Navarro, Ferran Cisneros, Adrià Martínez han estat els màxims anotadors locals amb 5 dianes. “Ha estat un matx molt igualat, amb moltes pèrdues de pilota, tant a la primera com a la segona. Aquest any tots els partits els hem de lluitar, hem fet un bon partit, no ens hem relaxat, hem sortit molt concentrats, tenim molts alts i baixos i això ho hem d’arreglar però estic molt content de com ha treballat l’equip”, assegurava l’entrenador Sergio Pozo.

la fitxa tècnica de la RFEBM 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here