Ana Cecília Monteiro Da Silva, de 29 anys, es va incorporar ahir a la disciplina del primer equip del KH-7 BM Granollers, procedent del Club Portugués Do Recifre brasileny


El KH-7 BM Granollers va anunciar ahir el darrer fitxatge abans d’afrontar la nova temporada: la brasilera Ana Cecília Monteiro Da Silva, de 29 anys, (168cm i 65 kg). Monteiro Da Silva, que arriba a la capital vallesana procedent del Club Portugués Do Recife, equip amb el qual ha jugat tota la seva carrera, pot jugar tant de lateral com d’extrem dret.

La nova jugadora del conjunt granollerí ha entrat en diverses ocasions a les convocatòries de la selecció brasilera i el seu palmarès inclou fins a 11 lligues nacionals del seu país, dues d’elles en categoria juvenil, i 5 Copes nacionals. A títol individual, ha estat reconeguda com la millor extrem dret de la lliga brasilera els anys 2014, 2015 i 2016.

Així, Monteiro Da Silva és converteix en el cinquè fitxatge del conjunt de Robert Cuesta després dels fitxatges de la primera línia, també brasilera, Giulia Guareiro; de la portera Nicole Wiggins, de la pivot vallesana Laura Masip i i la lateral dret Aina Fernández, que torna al club després d’un any a l’Elx Mustang.

L’equip granollerí disputarà demà a les 19 hores la final de la Supercopa Catalana davant l’handbol Sant Vicenç al Palau d’Esports de Granollers, després d’aconseguir la classificació fa dos dies davant el BM la Roca.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here