Els d’Eduard Candami viatgen fins al Baix Camp per mesurar les seves forces contra un potent Reus, subcampió l’any passat a la Copa de la CERS, actualment 4art a la lliga i en un bon estat de forma

Després de plantar cara al Liceo, un dels millors equips estatals i d’Europa, i sumar el primer triomf de la temporada, el Recam Laser Caldes viatja fins al Baix Camp per enfrontar-se al  Reus. Una altra fita dels calderins que davant dels reusencs, i en una de les pistes més complicades de la lliga, volen confirmar l’exhibició de joc, lluita i entrega que van mostrar en el darrer partit al pavelló de la Torre Roja.

Una temporada que està sent històrica a Caldes de Montbui, una població vallesana de poc més de 17.000 habitants que veu com el seu club d’hoquei competeix amb els grans equips d’hoquei estatals i europeus. L’extraordinari triomf davant el Liceo ha de marcar un abans i un després a un equip que dissabte es veurà les cares amb el finalista de la última edició de la Copa de la CERS.

Els de Candami, que van pujar fins a la tretzena posició gràcies a la victòria davant el conjunt gallec, s’enfrontaran a un potent Reus, que és quart amb 12 punts. Una autèntica prova de foc dels calderins que mesuraran les seves forces contra un dels millors equips d’Europa.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here