Un grup de socis ha fet una petició al club granollerí per tal que baixi la quota “a 15€ en base el serveis mínims i per la compensació del 30% de l´ERTO dels treballadors”. 

Fruit de la polèmica pel cobrament de les quotes socials íntegres per part del CN Granollers, i tot i que la Secretaria General de l’Esport hagi defensat la posició del club, a les xarxes socials diversos socis o ja exsocis de l’entitat granollerina segueixen iniciant iniciatives per tal que el “el club faci marxa enrere”. Una de les últimes ha nascut en el grup de facebook Gent CNG, en el qual demanen que “el club ajusti les quotes per l’estat d’alarma”, concretament “Una quota de manteniment per tots els socis de 15€ fins que finalitzi l’estat d’alarma”.

Aquest grup de socis està recollint firmes per sol·licitar aquest ajustament de quotes per l’estat d’alarma. Podeu fer-ho CLICANT AQUÍ

Adjuntem la petició a continuació:

En relació amb el seu comunicat enviat el dia 24 de març de 2020 a tots/es socis/es mitjançant un correu electrònic i xarxes socials 2.0, part dels socis i sòcies volem expressar la nostra disconformitat amb les decisions preses per la Direcció del club en referència al pagament total de les quotes, sense tenir en compte les situacions reals que estem vivint i estem per viure en aquests moments actuals.

La solidaritat ha de ser per a tothom i compartida. Per tot això manifestem el nostre desacord amb el pagament total de les quotes d’acord amb la normativa per la qual es va declarar i prorrogar l’estat d’alarma per la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19

Els socis signataris sol·licitem el NO COBRAMENT de les quotes des del mes d’abril i durant la vigència de l’estat d’alarma actual, però donada la situació d ́alarma que ha generat els diferents comunicats de la Junta Directiva en les xarxes socials i a la premsa escrita i posant en perill la sostenibilitat econòmica del club, que ja molt abans ja estava molt malmesa, proposem i que s ́apliqui de caràcter immediat: “Una quota de manteniment per tots els socis de 15€ fins que finalitzi l’estat d’alarma”, aquesta quota servirà per complir els mínims i així poder garantir el funcionament bàsic de la instal·lació i complementar el 30% de l ́ERTO que afecta al 100% de la plantilla.

Subsidiàriament, el socis sol·licitem la devolució del 50% de les quotes del mes de març o rebre a canvi una compensació no econòmica.

Aplicant amb una recent Doctrina Jurisprudencial de la “CLÁUSULA REBUS SIC STANTIBUS”: La clàusula “rebus sic stantibus” s’ofereix com a mitjà jurídic per poder restablir equitativament l’equilibri de les prestacions entre les parts, quan ha sobrevingut una alteració extraordinària de les circumstàncies en relació a les concurrents a el temps de la seva celebració, de manera tal, que hagi originat una desproporció exorbitant entre les prestacions dels contractants. Els efectes de l’aplicació de la clàusula “rebus sic stantibus” es limiten a la modificació de contracte en el necessari per poder compensar el desequilibri de les prestacions, és a dir, implicarà una ponderació de les mateixes adaptada a les circumstàncies econòmiques actuals.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here