FOTO: Xavier Galiana

El CF Parets B, equip de nova creació aquesta temporada i que competeix al grup 6 de Quarta Catalana, no ha rebut cap gol en els 10 partits que ha disputat fins el moment. El filial paretà, que és líder destacat del grup, ha anotat 44 gols i segueix amb la porteria a zero.


És el primer any que competeix i ho està fent per la porta gran i batent tots els rècords. Parlem del CF Parets B, filial del Parets, que és líder destacat del grup 6 de Quarta Catalana amb 10 victòries en 10 partits. Una fita extraordinària que encara agafa més volada si es té en compte que en aquests 10 compromisos han anotat 44 gols i no n’han rebut ni un.

“Hem assolit aquesta fita gràcies a molt treball, moltes hores de dedicació i la gran involucració de la plantilla. Amb el Javi López, que és el segon entrenador, estem molt contents, ja que podem dir que per primera vegada des que som entrenadors que tenim la plantilla que volem”, assegura el tècnic del Parets, Álex Rodríguez, que destaca la gran pinya que s’ha fet a l’equip, factor també clau del bon moment de joc i resultats.

Un Parets B, que és l’únic equip de tot el futbol català que encara no ha encaixat cap diana, que tot just ha començat a rodar aquesta temporada, amb jugadors de Parets i rodalies. Amb una mitjana d’edat de 23 anys, l’equip està donant un rendiment altíssim: “Esperem seguir amb la porteria a zero i invictes moltes més jornades”, assegura Rodríguez.

El proper partit dels paretans serà aquest proper dissabte a les 18 hores que reben també un altre filial, el del Masnou, quart classificat.

La dadaGuillem Ruiz, amb 11 dianes en 8 partits, és el pitxixi de la lliga i també el màxim golejador de l’equip, seguit per Nicolas Aradilla amb 8 gols en 10 partits

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here