Txell Mas i Cecília Jiménez, del CN Les Franqueses, reprenen els entrenaments al CAR

0
528

Després de dos mesos sense poder entrenar-se en una piscina, les nedadores de natació artística vallesanes han pogut tornar a exercitar-se dins l’aigua a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, per tal de preparar el preolímpic que es disputarà el mes de març. Un entrenament que complementen a les tardes, de forma virtual, com el que realitzaven fins ara, amb exercicis de core i de feet-up “un utensili de ioga boca baix per poder fer les figures amb les cames com si estiguessis dins de l’aigua”, explica a LJDV Txell Mas,  capitana de la selecció estatal


Des del passat dilluns les nedadores de natació artística internacionals del CN Les Franqueses, Txell Mas i Cecília Jiménez, han pogut reprendre els seus entrenaments a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, que estaven tancades des de feia dos mesos fruit del Coronavirus. “Ha sigut una emoció molt forta tornar, ja que mai havia estat tantes hores i sobretot tants dies fora de l’aigua i dilluns quan em vaig tirar a la piscina va ser una sensació molt estranya. Sigui com sigui, hem pogut retrobar totes les sensacions que teníem dins l’aigua i a poc a poc estem agafant el ritme”, relata Mas, que és la capitana de la selecció estatal, a La Jornada del Vallès.

Així, dos mesos després Mas i Jiménez han pogut tornar-se a exercitar dins l’aigua juntament amb les companyes catalanes de l’equip estatal i a partir de demà ja ho podran fer amb les de la resta de l’estat, per tal de preparar el Preolímpic del mes de març. Durant aquests 60 dies han realitzat la seva preparació de forma virtual amb la resta de companyes, fent Ioga i Pilates, activitats que normalment no poden fer quan entrenen, a banda de realitzar rutines fora de l’aigua, treball de core i feet-up “un utensili de ioga boca baix per poder fer les figures amb les cames com si estiguessis dins de l’aigua”, explica Mas.

Degut a les normes de seguretat del CAR, les nedadores d’artística només poden entrenar al matí per no coincidir amb els esportistes de natació i waterpolo, fet pel qual segueixen amb l’entrenament virtual cada tarda des de casa. “Aviam com va avançant el confinament i com això afecta al CAR i a les mesures de seguretat; encara no sabem quan obriran la residència i, de moment, només podem anar-hi per entrenar”, conclou la nedadora vallesana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here