Alfredo Domínguez en categoria sub-21 i Xavier Sevillano i Iona Lobato, en categoria cadet, van aconseguir proclamar-se campions d’Espanya, mentre que Elena de Sande va assolir la medalla de Plata, en categoria sub-21; Izan Sevillano, en categoria cadet, i Noelia Balaguer, en sub-21, van aconseguir la medalla de bronze


Nou èxit del Club Karate Nokachi en el Campionat estatal de karate de les categories cadet, júnior i sub-21, que es va celebrar a a la ciutat de Ponferrada, León, i en el qual el club franquesí va desplaçar a 10 competidors convocats per la Federació Catalana de Karate.

En la jornada de dissabte, en la qual es va competir en les modalitats de kumite, Xavier Sevillano i Iona Lobato van aconseguir proclamar-se campions d’Espanya, en la categoria cadet, mentre que Izan Sevillano va assolir una meritòria medalla de bronze en categoria júnior. Aarón Ratlla, Ainoa Astorga i Andrea Fernández també van competir a un gran nivell.

El diumenge els deixebles de Montse Marín i Agustín Núñez van seguir assolint grans resultats, tots ells en la categoria de kumite: Alfredo Domínguez es va proclamar campió d’Espanya, Elena de Sande subcampiona i Noelia Balaguer va aconseguir alçar-se amb la medalla de bronze. Andrea Astorga no va aconseguir medalla, encara que va realitzar un magnífic treball.

Una vegada més va quedar plasmat en terres lleoneses el magnífic nivell dels competidors del club franquesí i l’enorme treball de formació que l’entitat, dirigida per Montse Marín i Agustín Nuñez, porta anys duent a terme. “La valoració és immillorable, hem estat el segon millor club de tot Espanya i estem molt orgullosos i satisfets”, destaca a La Jornada del Vallès Agustín Nuñez.

La dada

Els membres del Club Karate Nokachi van ser els tres únics que van aconseguir medalla d’or per la Federació Catalana, a banda de ser el club que va aportar més medalles, un total de 6 de les 11 que va assolir la delegació catalana

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here