Abel Granero, en categoria infantil, va aconseguir classificar-se en tercera posició als 200 estils. En categoria júnior, Héctor Morales també va ser tercer als 200 estils, mentre que l’equip júnior dels 4×100 estils, integrat per Hector Morales, Gorka Aguilera, Arnau Colomer i Marcel Vigara, van completar el medaller granollerí, amb el tercer podi de bronze del Campionat de Catalunya


El Club Natació Granollers va aconseguir pujar en tres ocasions al podi del Campionat de Catalunya Júnior i Infantil que va tenir lloc del 12 al 15 de desembre al Club Natació Barcelona. I les tres vegades van ser per recollir la medalla de bronze en aquest Català, on els representants granollerins que hi van participar, van fer un bon paper.

A nivell individual, Abel Granero va aconseguir classificar-se en tercera posició als 200 estils, el que li va permetre pujar al tercer esglaó del podi de la categoria infantil (14 anys). En categoria júnior, Héctor Morales també es va fer amb un tercer lloc, en aquest cas, als  200 estils.

Per relleus, l’equip júnior dels 4×100 estils integrat per Hector Morales, Gorka Aguilera, Arnau Colomer i Marcel Vigara, van completar el medaller granollerí, amb el tercer podi de bronze del Campionat de Catalunya.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here