Bernat Amaya i Armand Rodríguez disputaran les modalitats de dobles masculí i dobles mixte, mentre que Carlos Piris disputarà la competició per equips que obrirà l’esdeveniment

El Mundial sub19 tindrà lloc a Bilbao del 2 al 13 de novembre


bilbao-wbjPer primera vegada tres jugadors de l’Associació Granollers Esportiva disputaran un mundial júnior de bàdminton. És el cas de Bernat Amaya, Armand Rodríguez i Carlos Piris, que participaran a la cita mundialista que es disputarà a Bilbao del 2 al 13 de novembre. Piris disputarà la competició per equips que obre el mundial i Amaya i Rodríguez disputaran les modalitats de dobles masculí i dobles mixte.

No és la primera vegada que jugadors del club van amb la selecció espanyola, pero sí que serà la primera que participin en un mundial de la categoria júnior: “Per nosaltres és molt important, ja que és el fruit de molts anys de feina”, destacava Rafael Lucas, president de l’Associació Granollers Esportiva.

Els tres jugadors del club granollerí representaran Espanya després d’una actuació destacada a l’estatal sub19, que es va disputar a Navarra, a finals de setembre. Amaya va guanyar l’or en dobles masculí jugant contra Piris, que va obtenir la medalla de plata. Per altra banda, Rodríguez va aconseguir la medalla de bronze en la categoria doble mixta.

El vídeo de la candidatura de Bilbao, que acollirà el Mundial

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here