o L’equip, liderat pel vallesà Toni de Arriba, ha incorporat tres nous corredors: Ferran Sampere, Andrea Gil i Gabriela Sánchez

o A banda dels fitxatges, ‘Inverse Team’ comptarà amb els mateixos corredors que en la primera temporada, amb Jessed Hernández com a corredor destacat, i amb l’objectiu de lluitar pel podi en totes les curses que participi


inverse-team3
Tot l’equip amb el Turó de Tagamanent de fons / ROGER CORREM

Dissabte al matí va tenir lloc al Bellver, a tocar del turó de Tagamanent, la presentació de la segona temporada de l’equip Inverse de Curses de Muntanya. Enguany, l’equip liderat pel vallesà, Toni de Arriba, ha incorporat tres nous corredors: Ferran Sampere, Andrea Gil i Gabriela Sánchez. Tres atletes que s’afegeixen als membres que van estrenar l’equip la campanya passada: Jessed Hernández, Àngeles Llobera, Manel Amor, Miki Solé, Joan Manel Valls, Marc Carós, Marta Molist, Jonathan Mora, Carlos Cera,  Andreu Simón, Iu Escolà i Joan Valls.

“Volem estar, com la temporada passada, al capdavant de les carreres importants tant nacionals com internacionals”, va remarcar Toni de Arriba, que enguany compta amb un equip altament competitiu. Entre ells, el més destacat i la gran referència de l’equip, Jessed Hernàndez, va voler posar èmfasi en la confiança que els hi dóna Inverse: “És un gran honor i un gran privilegi formar part d’aquest equip; ara fa 3 anys em van donar l’oportunitat i estic molt agraït, és un plaer poder comptar amb ells i poder vestir els seus colors”, va remarcar.

inverse-team4
Enguany l’equip compta amb un total de 15 corredors, 11 nois i 4 noies / ROGER CORREM

Els tres fitxatges

Toni de Arriba ha tingut la baixa de Roberto Heras, però per altra banda ha reforçat l’equip amb Ferran Sampere, Andrea Gil i Gabriela Sánchez. Sampere, que corre amb la Selecció Catalana, ha aconseguit molt bones classificacions i ha estat un dels millors de la Copa del Món en la darrera temporada: “Estic molt content de formar part de l’Equip Inverse, és una motivació molt important i una gran empenta per seguir entrenant i millorant”, va destacar a La Jornada del Vallès.

Per la seva part, Andrea Gil, natural d’Extremadura, és especialista en maratons i, entre altres, participarà a la Copa d’Espanya: “Per mi formar part d’Inverse és una gran oportunitat per seguir evolucionant, és un extra de motivació de cara a la pròxima temporada i realment em fa molta il·lusió”, va remarcar. La darrera incorporació, Gabriela Sánchez, natural d’Andalusia, és especialista en curses verticals: “Ja coneixia l’equip, ja que no en formava part, però vestia amb la marca Inverse i la veritat és que és un gran equip. Per mi és un orgull formar-ne part i em motiva molt, ja que començaré la temporada amb moltes ganes”, va apuntar a La Jornada del Vallès.

inverse-team2
L’equip tornarà a lluitar pel podi en totes les curses que participi / ROGER CORREM

Una aposta pel ‘trail running’

La marca Inverse va decidir apostar per la creació de l’equip, ara fa un any, per reforçar la seva presència en el ‘trail running’. Una aposta que ha tingut el seu fruit comercial, però que vol anar més enllà: “Volem que l’equip es trobi com a casa, que se sentin còmodes i a gust amb nosaltres i que no els hi falti de res; a banda, a nivell esportiu volem estar a totes les curses importants del calendari i ser un equip referent”, va destacar Albert Caballero, un dels responsables de l’equip Inverse.

Demà publicarem el vídeo de presentació de l’equip Inverse de curses de muntanya 2016-2017

1 comentari

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here