Tot a punt per a la 5a edició de la Vertical de la Vall del Congost

0
2707

Dissabte el matí es disputarà la prova Vertical de la Vall del Congost amb sortida a la plaça de la Vila de Tagamanent i amb arribada al Bellver, a sota del Turó de Tagamanent. Carlos Cera, Albert Soley i Iu Escolà, de l’equip Inverse, juntament amb Dani Aguirre, seran els favorits en categoria masculina, mentre que en categoria femenina repeteix la guanyadora de la darrera edició, Ïa Vidal, de 17 anys, també patrocinada per Inverse


El dissabte a les 10 hores tindrà lloc a la plaça de la Vila de Tagamanent la sortida de la 5a edició de la Vertical de la Vall del Congost. La prova tindrà el mateix recorregut que en les anteriors edicions amb 7 km, tots ells de pujada i un desnivell positiu de 800 metres. Tot i que la organització va tancar ahir les inscripcions via ‘on-line’, el mateix dia de la prova es podran realitzar inscripcions fins les 9,30 hores.

Aquesta serà una de les edicions amb més nivell de les disputades fins ara. Carlos Cera, Albert Soley, i Iu Escolà, de l’equip Inverse, juntament amb Dani Aguirre, seran els favorits de la prova i intentaran batre el rècord que en l’edició passada va fer Jessed Hernández. El també corredor d’Inverse, que enguany no participarà a la Vertical, va completar els 7 km amb un temps de 36 minuts i 59 segons.

En categoria femenina tornarà a participar la guanyadora de la darrera edició, Ïa Vidal, de només 17 anys. Vidal juntament amb Miriam García Castillo, guanyadora de la darrera edició de la Ultra Trail Montnegre Corredor, seran les aspirants a vèncer en la prova femenina. Una prova exigent i molt dura que els participants tindran 2 hores per completar. Un cop arribin a la línia de meta, al restaurant el Bellver, just a sota del Turó de Tagamanent, podran gaudir d’un indret idíl·lic amb unes vistes absolutament espectaculars.

El resum de VOTV de la darrera edició 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here