A la prova, que tindrà lloc els dies 1 i 2 d’abril i serà la tercera de la Copa Catalana Internacional d’enguany, es preveu la participació d’uns 300 corredors


Com l’any passat, Corró d’Amunt tornarà a ser escenari de la Copa Catalana Internacional de BTT. Seran els propers 1 i 2 d’abril que tindrà lloc la prova, organitzada pel Club Ciclista Corró d’Amunt, que també porta el títol, com cada any, de Memorial Toni Costa. La prova, que serà la tercera del campionat, la darrera va ser a Santa Susana i la primera a Banyoles, tornarà a tenir, com l’any passat, una contrarellotge individual dissabte -enguany inclou també la categoria cadet- i la cursa diumenge.

La prova constarà d’un circuit llarg de prop de 8 km, al voltant del Turó de Can Bertran. Un circuit amb corriols llargs i tècnics dins el bosc, combinats amb ràpids trams de pista, fet que el converteixen en un recorregut molt exigent: “Ha quedat un circuit molt maco i divertit, ens han demanat que sigui més curt i creiem que els corredors el podran gaudir i molt”, va apuntar Josep Mauri, president del club organitzador, que va voler destacar “el caliu i l’ambient de les darreres edicions”.

“És una cursa especial i un clàssic de les curses de BTT d’aquí a Catalunya”, apuntava Sandra Santanyes, guanyadora de les dues anteriors edicions en categoria femenina i també vencedora de les primeres proves de l’edició d’enguany. Santanyes, juntament amb Francesc Guerra, també guanyador l’any passat i de les dues primeres proves de la present edició, seran els principals favorits a emportar-se el triomf a la prova franquesina. Altres aspirants a la victòria seran Ever Alejandro en categoria masculina i Anna Villar en categoria femenina.

Després de la prova vallesana, encara quedaran quatre proves més de la Copa Catalana: Barcelona (23 d’abril), Vall de Lord (29 i 30 d’abril), Girona (3 i 4 de juny) i Vall de Boí (10 i 11 de juny).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here