L’equip de Mollet del Vallès ha incorporat al polivalent Toni García per mirar de capgirar la situació de l’equip que ocupa la part baixa del grup 1er de Primera Catalana


“Donar una volta a l’actual situació del primer equip”. Així de clar es manifestava Kiko Montoya, el president de la UD Molletense després de fitxar Toni García i 3 jugadors més, per fer que l’equip que presideix escali posicions a la classificació de Primera Catalana.

García, sens dubte, és el revulsiu que espera l’equip per capgirar la situació. El jugador que pot jugar tant de mig defensiu, en tasques més ofensives o a l’eix de la defensa, vol tornar a ser un dels puntals, com ja ho va ser fa dues temporades en la consecució de l’ascens a Primera Catalana.

El conjunt vallesà també ha incorporat el davanter Mario Villaescusa, procedent també de Primera Catalana, del Manresa. Un porter, Giancarlo Pérez, procedent del Tecnofutbol de Segona Catalana i Rafael Muñoz. Tots ells jugadors de contrastada qualitat que ajudaran a l’equip a millorar la situació.

La primera prova de foc serà el proper diumenge a les 12 del migdia al camp del Martinenc, onzè classificat.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here