Canyameras, que ha estat col·laborador de La Jornada del Vallès des dels seus inicis, i portava prop de 4 anys com a cap de premsa del CF Caldes, s’incorpora com a encarregat de comunicació del club gironí, que enguany lluitarà per tornar a Segona B


El periodista vallesà Toni Canyameras és des de la setmana passada el nou cap de premsa de la Unió Esportiva Llagostera, que enguany ha baixat a Tercera i lluitarà per tornar a Segona Divisió B. Canyameras ha estat durant prop de 4 temporades l’encarregat de la comunicació del CF Caldes, club en el qual ha fet una gran tasca. “És un orgull i un honor treballar per un club tan gran i a la vegada tan familiar i proper com el Llagostera. Intentaré donar a l’entitat el millor de mi’’, ha assegurat a la web del club gironí.

Canyameras ha estat una peça important de la secció de futbol de La Jornada del Vallès des dels seus inicis, sent també providencial en les dues edicions de La Festa del Futbol del Vallès Oriental que hem organitzat. A banda, el vallesà també col·labora amb Ràdio Marca des del gener del 2016 i des del desembre del 2017 és un dels redactors d’esports del diari El 9 Nou.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here