És la 27a mostra amb fotografies de l’Arxiu Municipal de Granollers que es podrà visitar a la planta baixa de l’Ajuntament fins el 22 de novembre


CONCERT

El proper dijous dia 12 de setembre, a les 18 hores i a la Sala de Plens de l’Ajuntament es farà la tertúlia “Història del Club Balonmano Granollers” en la qual participaran els periodistes Karles Torra i Jaume Vivé, aquest últim exjugador de la base del club. Tots dos tertulians estan treballant en la publicació de la història del BMG, amb motiu de la celebració del 75è. aniversari del club.

En acabar la tertúlia, a la mateixa Sala de Plens, es farà la presentació de l’exposició que s’obrirà a continuació a la planta baixa de l’Ajuntament, a partir de les 19 h. Es tracta de la mostra fotogràfica “Balonmano Granollers: un esport per a una ciutat” que repassa la trajectòria de l’handbol a la ciutat, des del primer equip que va existir a Granollers l’any 1944, fins a la inauguració del Palau d’Esports, l’any 1991.

Les fotografies escollides són d’Antonio Alcalde, Pere Cornellas, Pere Espaulella, Esteve Gironella, Josep Lluís Sólvez i alguna d’autor desconegut. És la 27a. exposició que es fa amb imatges de l’Arxiu Municipal de Granollers i es podrà visitar fins al 22 de novembre.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here