Inici Handbol El tercer temps, una iniciativa de l’Handbol Escola Pia de Granollers

El tercer temps, una iniciativa de l’Handbol Escola Pia de Granollers

3445
0

L’equip granollerí, que és líder destacat del grup A de Tercera Catalana, convida als equips visitants a un tercer temps per tal de crear germanor entre els conjunts de la categoria


El sènior de l’Escola Pia de Granollers va iniciar la temporada 2017-2018 amb dos grans reptes: recuperar la categoria de Segona Catalana i aportar quelcom més als equips que visiten el pavelló del Congost, en el qual l’equip granollerí disputa els seus partits. És per això que, des de principis de temporada, quan acaba el partit, els membres del conjunt vallesà conviden el rival a un tercer temps, un espai de germanor post partit en què els equips contrincants es troben per compartir impressions i fer un refrigeri.

“Volíem aconseguir dur l’esport més enllà, i per això vam proposar fer el tercer temps. Des de l’inici tot l’equip es va implicar i ara podem dir que tenim bona relació amb molts equips. Durant el partit tots volem guanyar, igual que els nostres rivals, però un cop finalitzat hem viscut moments molt divertits comentant les jugades i les accions més divertides al tercer temps”, assegura Bernat Levit Oliver, jugador de l’Escola Pia i responsable de la iniciativa.

En aquests primers mesos de competició, molts dels clubs que s’han enfrontat a l’equip al Pavelló Congost de Granollers han destacat la iniciativa molt positivament, agraint la seva organització i sent partícips de la germanor que genera. Un d’ells, el Lleida Pardinyes així ho va expressar al seu compte de twitter: “Agraïts del 3r temps de companyonia que ens han ofert!!! Moltes felicitats per la iniciativa de l’Escola Pia”, destacava el conjunt lleidatà.

“El nostre repte és que això s’encomani a la resta d’equips, no només de la nostra categoria, i així es pugui crear una ambient d’esportivitat i germanor entre tots els jugadors fora del 40×20”, assegura l’impulsor, Bernat Levit.

“Un equip amb totes les lletres” 

Els vallesans tenen la millor defensa de la categoria / FOTO: infomolins

Després de baixar la temporada passada de Segona Catalana, enguany el sènior de l’Escola Pia es va reforçar per poder completar un equip de garanties que lluités per l’ascens. La gran majoria de jugadors es van formar al BM Granollers i tots ells tenen un punt en comú: la passió per l’handbol. “Destaco que tots som amics i que fem molta pinya i quan sortim al camp competim com hem fet sempre; això no es perd”, assegura Aleix Agudo, jugador de l’equip granollerí i encarregat de gestionar-lo juntament amb Bernat Levit. Un equip que compta amb una plantilla de 22 jugadors, ja que molts treballen i estudien i és impossible que coincideixin tots. Un fons d’armari pensat perquè l’equip sigui competitiu setmana rere setmana.

Actualment l’equip de Granollers és líder destacat del grup A de Tercera Catalana amb un balanç d’11 victòries en 13 partits. Els vallesans tenen dos punts més que el segon, el filial del Cardedeu i quatre més que el Tortosa, equip que precisament van vèncer a la darrera jornada (22-23), fet que els hi va valdre per ser campions d’hivern. “Aquest és un equip amb totes les lletres. Són amics, companys, gaudeixen de l’handbol i estan treballant molt bé”, destacava a Ràdio Granollers Pere Gómez, encarregat d’extraescolars de l’Escola Pia.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here