L’equip professional del Campus estarà encapçalat pel director tècnic, David Lorente, actual primer entrenador del FC Barcelona masculí de Superlliga 1 i amb els entrenadors David O’Kelly (Vall d’Hebron), Rafa Ruiz (Volei Sant Cugat) i Flàvia Figueiredo (Volei Monjos). “Estem molt il·lusionats amb el projecte. Hem reunit a un gran ‘staff’ perquè totes les participants del Campus s’enriqueixin amb tota la seva experiència d’alta competició. El que volem és poder nodrir d’eines i de recursos les nostres jugadores perquè després puguin millorar en els seus clubs”, destaca el seu director, Xavi Vegas. 


inscriu-te AQUÍ

El ‘Volleyball Training Camp’ és un campus d’alt rendiment de voleibol que pretén recrear com és una setmana de treball en un equip d’elit. Els participants viuran durant 6 dies tal com ho fan els jugadors professionals acompanyats del millor ‘staff’. Sessions de vídeo i anàlisi tècnic, entrenaments diaris de treball físic (força, propiocepció, evitar risc de lesions…), sessió amb una coach esportiva, ponència arbitral, xerrada de Comunicació i gestió de xarxes socials, classe de com embenar-se a un mateix, entrenaments específics… Una autèntica setmana repleta de voleibol sota el comandament dels millors professionals.

“Estem molt il·lusionats amb el projecte. Hem reunit a un gran staff perquè totes les participants del Campus s’enriqueixin amb tota la seva experiència d’alta competició. El que volem és poder nodrir d’eines i de recursos als nostres jugadors perquè després puguin millor al dia a dia en els seus clubs”, destacava a La Jornada del Vallès, el seu director, Xavi Vegas.

L’equip professional del Campus estarà encapçalat pel director tècnic, David Lorente, actual primer entrenador del FC Barcelona masculí de Superlliga 1 i amb els entrenadors David O’Kelly (Vall d’Hebron), Rafa Ruiz (Volei Sant Cugat) i Flàvia Figueiredo (Volei Monjos), així com les monitores Laura Soares (Barça Volei), Maria Palet (CV Esplugues), Patricia Llabrés (Volei Logroño i Selecció Espanyola), Carla Alocen, Sandrá Tomas i Sergi Laliga, com a cap de comunicació. També durant tot el Campus hi haurà una fisioterapeuta al servei dels participants, Laura Tetuá.

L’esdeveniment es desenvoluparà a Berga, Barcelona. A les instal·lacions del pavelló nou (PAV3) que compta amb tot el necessari per esprémer al màxim als i les participants del campus. El ‘Volleyball Training Camp’ pretén ser un punt de trobada entre aquells/es jugadors/es que volen treure-li més partit al seu joc.

El Campus es realitzarà al pavelló nou de Berga

També hi haurà temps per a la diversió en el #VTC2018. La piscina municipal de Berga, l’excursió al Santuari de La nostra Senyora de Queralt o les dinàmiques de grup, ajudaran a rebaixar la càrrega de treball i al fet que els/les participants desconnectin i puguin gaudir també del paratge natural del Berguedà. Cal recordar que hi ha un màxim de 80 inscripcions i només queden les últimes places per omplir.

Tot per tan sols 390€ amb 4 samarretes + 1 equipació edició limitada VTC 2018. Tots els entrenaments inclosos -incloent el torneig nocturn entre els participants- i una pensió completa en l’Alberg de Berga.

No ho dubtis més, inscriu-te AQUÍ

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here