La prova es va caracteritzar per la duresa i l’alt nivell dels participants


Stephan Bakker (Team Smart Dry), guanyador fa una setmana del Critèrium d’Empuriabrava, es va imposar, aquest diumenge, al Gran Premi Primavera KH7 de ciclisme de les Franqueses, la tercera de les curses del calendari de Grans Clàssiques – Trofeu Joan Casadevall.

El ciclista holandès va vèncer a l’esprint, amb un crono de 3.48.56 i el colombià Juan Esteban Guerrero (Caja Rural -Seguros RGA) va ser el vencedor de la categoria sub23. La cursa de 152 km, organitzada per la Unió Ciclista les Franqueses, es va caracteritzar per la seva duresa i l’alt nivell dels participants. El líder de la Copa d’Espanya elit, Gerard Armillas (Team Compak) va ser protagonista durant bona part de la prova i, fins i tot, va rodar pràcticament en solitari la primera de les quatre voltes al circuit. Abans de la darrera volta, però, va ser atrapat per un grup de 14 ciclistes.

Els últims metres van ser especialment emocionants, amb possibilitats de victòria molt obertes. Finalment, Armillas es va haver de conformar, amb la 14a plaça; mentre que el local Martí Márquez (Lizarte) va sert vuitè, tot i que tan sols l’han separat 16 segons del podi.

En la classificació sub23-sub21, van seguir Juan Esteban Guerrero -plata a la general-, Juan Belandria (Mutua Levante) i Álex Ruiz (Valverde Team). Per equips, el vencedor va ser el Team Ciclyste Azurren, seguit del Mutua Levante i del Lizarte. En Muntanya i Metes Volants es va imposar Gerard Armillas.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here