La presentació de l'esdeveniment va tenir lloc el passat 19 de desembre

El 12 de gener els equips masculins i femenins del BM Granollers s’enfrontaran a les Seleccions Catalanes al Palau d’Esports de Granollers en una nova jornada solidària organitzada per la Mútua de Granollers


Un any més, concretament el proper 12 de gener, les Seleccions Catalanes d’Handbol i el Club BM Granollers competiran al seu millor nivell per una causa solidària donant suport a la campanya de la Mútua de Granollers, “Somriures que Curen” que destina tots els beneficis a la investigació de la malaltia de l’Alzhèimer a favor de la Fundació Pasqual Maragall.

A partir de les 16.30h les jugadores del KH-7 BM Granollers s’enfrontaran a la Selecció Catalana, que dirigirà Pau Campos, Xavi Vilella i Núria Fàbregas. En el combinat català hi haurà dues jugadores del BM La Roca, Laura Serres i Paula Martín. Per altra banda, a les 18.15h, el Fraikin BM Granollers es veurà les cares amb la Selecció Catalana Masculina dirigida per Oliver Roy i Jordi Jodar. Com és habitual, a la mitja tindran lloc els partidets dels nois i noies dels Alevins que també volen posar el seu granet de sorra a la causa.

L’entrada donatiu és de 5€ per la Xapa Solidària i de 10€ per la pilota oficial del partit. La Xarxa de Comunicació Local emetrà un programa especial, amb la retransmissió en directe dels dos partits, a més diverses entrevistes amb diferents protagonistes. Els partits els narrarà Miki Güell, cap d’esports de Vallès Oriental Televisió, i tindran els detalls a peu de pista d’Òscar de la Riva també de VOTV.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here