Txell Mas i Cecilia Jiménez, del CN Les Franqueses, i Abril Conesa del CN Granollers, van rebre un reconeixement per la medalla aconseguida al Campionat del Món de Gwangju 2019 el passat mes de juliol


El President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va rebre ahir dijous 14 de novembre al Palau de la Generalitat els esportistes catalans que van aconseguir medalla en el Mundial que es va celebrar el passat mes de juliol a Gwangju (Corea). Entre els homenatjats, tres sincronistes vallesanes, Abril Conesa del CN Granollers i Txell Mas i Cecilia Jiménez del CN Les Franqueses.

Txell Mas i Cecília Jiménez, del CN Les Franqueses, juntament amb el president Quim Torra

Les tres, que van formar part de l’equip espanyol absolut que va participar al Mundial, van aconseguir el bronze en la modalitat de Highlight gràcies a una gran actuació a ritme de AC/DC. Juntament amb les seves companyes d’equip i els integrants de l’equip espanyol de waterpolo femení i masculí, van ser rebuts pel president Torra en reconeixement a l’actuació a l’últim mundial, on la presència d’esportistes de clubs catalans, així com les medalles assolides, van demostrar un cop més el potencial de la natació catalana i la bona feina que es fa des del clubs.

Muriel Escalé, Abril Conesa i Eduard Escandell en l’acte de reconeixement

Hi van ser presents els dos presidents dels clubs vallesans, Josep Maria Mas, del CN Les Franqueses i Eduard Escandell, del CN Granollers. Del club granollerí, l’entrenadora Muriel Escalé també va ser present a l’acte de reconeixement.


HEMEROTECA

Bronze per les nedadores vallesanes al Campionat del Món de Corea

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here