FOTO: Carlos López

Xavi Serrano va ser el guanyador de la 1a edició de la Cursa Solidària Parets ‘Sempre amb nosaltres Raúl i Trigue’, que va organitzar el Club Triatló Parets juntament amb el CN Granollers. Una prova nascuda per homenatjar els dos esportistes, i per recaptar fons per la investigació del càncer, que el vencedor va dedicar al seu germà


Més de 200 persones van participar diumenge al matí a la 1a edició de la Cursa Solidària Parets ‘Sempre amb nosaltres Raúl i Trigue’ que va organitzar el Club Triatló Parets conjuntament amb el CN Granollers. Una prova per recaptar fons per la investigació del càncer que el club paretà va organitzar en homenatge a Raúl Serrano i Cristian Trigueros, que competien amb el Club Triatló Parets i amb el Club Triatló Granollers, i que van perdre la vida per culpa d’aquesta malaltia fa prop de 2 anys.

“Quan va passar vam decidir que els hi havíem de fer un homenatge i ha estat possible gràcies a l’ajuda de moltes persones que s’hi han involucrat. Tant la junta i membres del Club Triatló Parets com el CN Granollers i molts voluntaris i empreses que han col·laborat”, apunta un dels organitzadors, Albert José Gonzalvo.

La prova va sortir de davant de les pistes d’atletisme de Granollers, vorejant el riu fins arribar a Montmeló i posteriorment va tenir l’arribada a les pistes d’atletisme de Parets, pel passeig fluvial que connecta els tres municipis. Si la cursa de per si ja era emotiva pel record dels dos esportistes, encara ho va ser més quan Xavi Serrano, que normalment competeix en triatló, va aconseguir guanyar-la en record al seu germà Raúl (43’34”) i entrant a meta pràcticament a la vegada que Nazaret Garcia (43’35”).

De fet, els dos atletes es van escapar sols ja des del km 5 i van completar els darrers 3 km de pujada cap a Parets amb un frec a frec constant. “Si participar a la cursa en homenatge al teu germà ja és emotiu, imaginat guanyar-la”, destacava Xavi Serrano.

El podi masculí el va completar Cristóbal Cortés del Club Atletisme Parets (45’01”).  En categoria femenina, la guanyadora va ser Vanessa Pérez del CA Parets (50’38”), Esther Montosa, també del club paretà, va ser segona (52’06”) entrant a la línia de meta pràcticament a la vegada que Patrícia Rodríguez (52’08”), tercera classificada.

L’entrega de premis també va estar marcada per l’emotivitat, i és que a banda de la tradicional entrega de medalles i obsequis, l’organització va entregar un marc amb una foto del cartell de la cursa a les famílies de Raúl Serrano i de Cristian Trigueros. Una prova solidària que ha arribat per quedar-se i que en la seva primera edició va recaptar més de 500€ que donaran a l’Associació Yes With Cancer.

Totes les fotos de la cursa (Carlos López)

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here