La ‘biker’ de Sant Antoni de Vilamajor deixa enrere una etapa de 3 anys amb la Torreta Bike en la qual ha guanyat diversos títols, entre ells, dos campionats d’Espanya consecutius de ciclisme de fons


Sara Méndez, de Sant Antoni de Vilamajor, competirà a partir d’ara amb l’equip Relber Cycling Team de Caldes de Montbui. “Apostem per la joventut i la projecció, a més estem molt segurs del seu potencial i la seva qualitat com a ciclista”, destacava el comunicat del nou equip de la vallesana.

D’aquesta manera, Méndez deixa enrere una etapa de 3 anys amb la Torreta Bike, club en el qual ha crescut i ha conquerit molts títols, els més destacats dos campionats d’Espanya consecutius de ciclisme de fons. “Em quedo amb el bon tracte, l’ambient familiar i tot el suport que m’han donat aquests anys”, assegura la ‘biker’ a La Jornada del Vallès.

La corredora, amb una gran projecció, va decidir canviar d’equip per afrontar nous reptes: “Al deixar la categoria infantil el projecte que m’oferien era millor per mi”, destaca Méndez que va començar les seves passes al “Biciats”, un club de Cardedeu ja desaperagut. Amb el nou equip, la de Sant Antoni de Vilamajor participarà a curses internacionals i espera seguir amb l’evolució constant dels darrers anys que l’han portat a ser una de les grans promeses del ciclisme del Vallès Oriental.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here