Roger Esteller ofereix classes formatives als basquetbolistes franquesins

0
1643

L’exjugador de bàsquet professional ofereix una sèrie de sessions per treballar conceptes i tècniques del bàsquet als més petits de la secció de bàsquet del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses


Més de 160 nens i nenes de la secció de bàsquet del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses van gaudir aquest dilluns de la primera de les 4 sessions tècniques que oferirà l’exjugador de bàsquet professional, Roger Esteller, a través de Roger Esteller Full Court. Amb la seva experiència en clubs d’elit com ara el FC Barcelona, el TAU Ceramica de Baskonia, el TDK Manresa, entre altres, i com a integrant de les seleccions catalana i espanyola, el conegut com a “Tigre de Sants” va obsequiar els jugadors franquesins amb explicacions tècniques per tal de millorar en diferents aspectes del joc.

El Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses ha iniciat aquest projecte dins d’un pla d’accions formatives per millorar el nivell de l’escola formativa municipal per a formadors i entrenadors de les entitats esportives de les Franqueses. En aquesta primera sessió es van treballar sortides i moviments en carrera i canvis de direcció, posant molt èmfasi en l’anticipació de la recepció de la pilota.

Dividits en dues sessions (la primera, amb els pre-minis i minis, i la segona, amb la resta de jugadors de cistella gran), els jugadors i jugadores van posar en pràctica les explicacions d’Esteller, amb el suport dels propis entrenadors del patronat. Les properes sessions seran un cop cada mes (març, abril i maig) i les sessions s’enfocaran en altres aspectes del joc com ara el tir, la defensa, les transicions defensives i el joc sense pilota.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here