Roger Bellavista, reforç de luxe pel CF Les Franqueses

0
3449
Bellavista va jugar el darrer partit amb l'ECG a la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental / FELIX SANCHO

El central, de 33 anys, reforça l’eix defensiu de l’equip franquesí que la propera temporada lluitarà per les primeres places del grup 4 de Segona Catalana


Després de jugar pràcticament tota la seva carrera a l’EC Granollers, 7 anys en la darrera etapa, Roger Bellavista, que va rebre un homenatge de comiat per part de l’entitat en la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental, jugarà la propera campanya al CF Les Franqueses. El central de 33 anys, reforça així l’eix defensiu de l’equip franquesí, que la propera temporada lluitarà per les primeres places del grup 4 de Segona Catalana, després d’haver quedat tercer en la campanya passada.

“Vull tornar a gaudir de jugar a futbol després d’un any complicat en el qual no he tingut gaires minuts. Em quedo a prop de casa, jo sóc de Les Franqueses de sempre i em motiva el projecte que està preparant el club”, apunta Bellavista a La Jornada del Vallès. Un nou repte pel central que podrà disposar de minuts amb un equip que la temporada 2017-2018 serà un aspirant a l’ascens a Primera Catalana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here