Del 26 al 29 de març se celebrarà a la localitat vallesana la 1a edició de la ‘Handball Cup’ amb la participació de 8 equips cadets i 8 equips juvenils


Els dies 26, 27, 28 i 29 de març, la Roca del Vallès acollirà la primera edició del Torneig Internacional d’Handbol Femení ‘Handball Cup’. La competició, organitzada pel BM La Roca i la Fundació Handbol Roquerol, constarà d’equips de categories cadet i juvenil amb la participació de les Seleccions Catalanes, els combinats TecCat, dos equips del Felmar BM La Roca i altres equips encara per confirmar, alguns d’ells estrangers.

“M’agradaria remarcar el fet que serà un torneig 100% femení. Volem que sigui una competició potent a nivell d’handbol i que amb els anys vagi creixent i acabi sent una referència”, destacava Maurici Bosch, jugador del primer equip del BMLR i responsable de la fundació TecCat, col·laboradora del torneig. Tot i que en un principi estava previst que participessin 8 equips per categoria, pot ser que des de l’organització s’opti per ampliar els participants per la gran demanda d’inscripcions. Sigui com sigui, en els propers dies l’organització anunciarà els equips que hi prendran part i tots els detalls.

Els partits tindran lloc al pavelló nou de la localitat vallesana, tot i que en el pavelló vell també s’hi faran activitats relacionades amb l’handbol. La intenció de l’organització és que el torneig vagi creixent i que en un futur també pugui tenir seus pels municipis dels voltants. Un torneig que se celebrarà gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de La Roca del Vallès.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here