El de Montornès del Vallès ha estat elegit millor tècnic en la seva temporada de debut com a primer entrenador amb el KH-7 BM Granollers. Una campanya en la qual ha aconseguit classificar l’equip en una meritòria 8a posició, la millor des que va pujar a la màxima divisió estatal l’any 2014


L’entrenador del KH-7 BM Granollers, Robert Cuesta, va rebre ahir a la Gala de l’Handbol Femení 2018, organitzada per la Federació Espanyola, el guardó que l’acredita com a millor entrenador de la Liga Iberdrola 2017-2018. Un reconeixement que diu molt de la gran tasca que Cuesta ha realitzat aquesta temporada -la del seu debut com a primer entrenador- en la qual el sènior femení del BMG ha assolit una meritòria 8a posició, la millor des que va pujar a la màxima divisió estatal, l’any 2014, de la mà de Carlos Viver.

“És un reconeixement a tot l’equip, a l’staff i al seu treball diari”, assegurava el de Montornès del Vallès a les xarxes socials. Tècnic de la casa des de fa temporades, les darreres, abans del seu debut com a primer entrenador, havia estat el segon de José Luis Villanueva al primer equip femení de l’entitat, fet pel qual coneixia a la perfecció el conjunt.

A banda del guardó al tècnic vallesà, a la Gala de l’Handbol estatal també van rebre el reconeixement de l’ens federatiu les millors jugadores de la temporada. La més destacada, la central catalana del Bera Bera, Sílvia Arderius, que va rebre el guardó com a MVP de la 2017-2018 per haver estat una peça clau del títol de lliga del seu equip.

En clau estrictament granollerina, el sènior femení dirigit per Robert Cuesta debutarà la propera setmana a la lliga a la pista del Rocasa Gran Canaria.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here