El conjunt de Les Franqueses del Vallès jugarà el primer partit de la pretemporada, un torneig en homenatge al fundador i president honorífic del club, davant l’Atlètic Club  Sant Pol. L’equip, que enguany estarà dirigit per Miquel Comerma, conserva el bloc de la passada campanya i ha incorporat fins a 9 jugadors


El proper dijous 16 d’agost, l’Associació Esportiva Ramassà començarà els entrenaments per preparar la temporada 2018-2019. Després d’aconseguir una meritòria quarta posició la passada campanya, els franquesins iniciaran la pretemporada per preparar un curs que vindrà carregat de novetats. Per una banda, l’entitat ha realitzat una renovació interna, i és que després de vàries temporades com a primer entrenador, Jordi Grivé passa a ser coordinador i gerent del club: “El tècnic serà Miquel Comerma, que ha estat el meu segon l’any passat, i el seu segon serà Teo Rosado, entrenador amb molta experiència i exjugador del Ramassà que s’incorpora amb moltes ganes i il·lusió”, assegura Grivé.

Per afrontar la nova temporada, l’equip conserva jugadors vitals com Rubén Romera, Ismael Musso i Oliver Jabato, referències ofensives de l’equip les darreres campanyes, però també incorpora fins a 9 cares noves per intentar millorar la meritòria 4a posició de la temporada passada. Xavi Roca, ex del CE Llerona i l’Olímpic La Garriga, i els centrals Álvaro i Oriol, procedents del juvenil de l’EC Granollers, són algunes de les noves incorporacions de l’equip de Les Franqueses, que serà un dels equips a tenir en compte al grup 9 de Quarta Catalana. 

El primer partit que disputarà el Ramassà 2018-2019 serà aquest proper dissabte en el marc de la 2a edició del Torneig Manel Pujadas. Un torneig que es realitza en homenatge al fundador i president honorífic del club, que es disputarà el dissabte 18 a les 16 hores i que enfrontarà els de Miquel Comerma amb el Club Atlètic Sant Pol, també de Quarta Catalana. El torneig serà el primer d’un bon nombre d’amistosos que els tècnics del club franquesí han preparat per encarar la nova temporada a totes. 

Per altra banda, el club vallesà està treballant en nous projectes. Per una banda, en el viatge solidari esportiu del 2019 -després d’haver completat amb èxit els 5 primers-, i per l’altra, la creació d’un equip femení de futbol 7. Ambdós projectes encara estan en fase inicial, tot i que el segon pot ser que sigui una realitat al mes de setembre.

L’apunt

L’AE Ramassà resta a l’espera que la FCF faci públic el calendari per la temporada 2018-2019. Un grup en el qual hi tornaran a competir el dos equips de l’Ametlla, i el CE Bigues que, juntament amb l’equip franquesí, el Cardedeu B i el CF Santa Agnès, seran els favorits per ocupar les primeres places

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here