El bon temps va marcar una jornada de rècord / MARTA COSTA

o Prop de 400 ciclistes van prendre part a la prova que es va emportar David Lozano en categoria masculina i Magda Duran en categoria femenina.


Rècord de participació a la Copa Catalana Internacional de BTT que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Corró d’Amunt. Prop de 400 corredors, entre totes les categories, van prendre part a la prova, també anomenada Memorial Toni Costa i que enguany complia la seva quinzena edició. Dissabte, tot i les inclemències del temps, va tenir lloc la contrarellotge, amb prop de 240 corredors, que va guanyar Francesc Guerra en categoria masculina i Anna Villar en categoria femenina.

L’endemà, diumenge, en un dia ideal per a la pràctica de la bicicleta de muntanya, va tenir lloc la cursa, en un circuit exigent d’uns 7 quilòmetres que combinava llargs senders en zones boscoses i trams de pista molt ràpids al voltant del turó de Can Bertran. “Destacaria la participació d’aquesta edició, l’excel·lència del circuit i la col·laboració de tothom pel mal temps en la contrarellotge de dissabte”, va apuntar Josep Mauri, president del club organitzador, el Club Ciclista Corró d’Amunt.

En categoria masculina el líder Francesc Guerra del Buff Scott MTB Team va mantenir un duel molt igualat amb David Lozano del Team Novo Nordick fins que a la última volta el líder va patir un problema mecànic i David Lozano es va endur la victòria amb un temps de 01:13:25 i amb una diferència de trenta-sis segons respecte Guerra. “M’ha agradat molt el circuit i he gaudit molt; destacaria l’ambient i l’organització d’aquesta prova aquí a Corró d’Amunt”, va apuntar Lozano. “Les sensacions han estat molt bones, hem anat junts tota la cursa amb el David, he tingut la mala sort que se m’ha sortit la cadena a la última baixada i al final he pogut acabar segon; he gaudit molt del circuit, aquesta zona és idíl·lica per BTT i la organització magnífica”, va destacar Francesc Guerra. El podi el va completar Rodrigo Altamirano que ha entrat a un minut i cinquanta-set segons de Lozano.

En categoria femenina la victòria va ser per la sub23 Magda Duran amb un temps de 01:11:00. A només 24 segons va entrar Anna Villar del Biking Point Massi, la líder actual després de la contrarellotge. En tercera posició va entrar Veerle Cleiren del Montbike amb un temps de 01:15:42. Després de les tres primeres proves, doncs, els actuals líders són Francesc Guerra en categoria masculina i Anna Villar en categoria femenina.

Després de l’èxit de Corró d’Amunt la quarta prova de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point será el 23 d’abril a Barcelona.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here