Qui som

La Jornada del Vallès és un diari digital creat per professionals vallesans de la premsa escrita i audiovisual que ha creat un punt de trobada digital entre els esportistes i els amants de l’esport de la nostra comarca. El diari és una eina per acostar tant l’esport més modest com el d’elit, posant un especial èmfasi en la proximitat i en l’ampli conglomerat de varietat esportiva del Vallès Oriental. Tots els clubs esportius, entrenadors i esportistes de la comarca tenen el seu espai en aquest nou mitjà, que s’erigeix com l’eina necessària per aglutinar la gran quantitat d’informació esportiva del nostre territori.

Des de l’1 de novembre del 2015, amb més de 120 notícies mensuals, seguim de ben a prop tota l’actualitat esportiva del Vallès Oriental, amb un contacte directe amb tots els clubs, entitats i esportistes de la comarca. Treballem amb el màxim rigor i professionalitat, tenint molt present el valor de la immediatesa que ens ofereix el món digital. Seguim de ben a prop els clubs punters, amb prèvies i cròniques setmanals, però també donem molta importància a l’esport local i de proximitat.

El Vallès Oriental gaudeix d’una salut esportiva envejable, amb diversos esportistes vallesans internacionals, clubs històrics, equips en categories d’elit i esdeveniments de diverses i variades modalitats esportives. Històries amb l’esport com a fil conductor narrades en format notícia, entrevista i reportatge que conformen l’essència i el cos d’aquest digital esportiu.